Feestmenu

 

Feestdagen bij jou thuis? 

 

Brasserie De lint tijdens de feestdagen bij jou thuis? 

Dat kan zeker! 

Wegens de onduidelijkheid over het al dan niet open gaan van de horeca hebben wij besloten

om onze afhaal verder te zetten tijdens de feestdagen.

Wij zullen geopend zijn voor afhaal met onderstaande aangepaste menu op: 

KERSTPERIODE : 24 / 25 / 26 / 27 december -> bestellen voor maandag 21/12 om 16u.

OUD & NIEUW : 31 december , 1 & 2 januari 2021 -> bestellen voor maandag 28/12 om 16 u.

 

Wij hebben gekozen om te werken met een all-in menu.

Deze wordt geserveerd op schalen en schotels, niet in onze wegwerpbakjes.

(hier wordt een borg voor gevraagd)

 

Wij gaan jullie verwennen met 3 koude hapjes bij het aperitief, daarna volgt er een koud buffetje als voorgerecht,

en als hoofdgerecht hebt u keuze uit verschillende warme gerechten. 

Als afsluiter hopen we jullie te verwennen met een dessertenbuffet of kaas. 

Het is een jaar als nooit tevoren, maar ondanks alles hopen wij jullie

een gezellige en lekkere avond thuis te kunnen bezorgen.

 

Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

 

 

FEESTMENU

(Vanaf 2 personen te nemen)

3 koude hapjes 

+ flesje cava 20cl per persoon 

------

KOUD BUFFET 

Tomaat garnaal - zalm belvue - gevuld eitje

beenham asperges - aardappelsla - pastasalade

cocktailsaus - tartaar

broodjes 

Supplement : assortiment gerookte vis + € 5.00 per persoon

    1/2 kreeft + € dagprijs per persoon 

-----

WARM BUFFET

Voor 2 of 3 personen keuze uit 1 gerecht 

vanaf 4 personen keuze uit 2 gerechten 

 

Varkenshaasje 

champignonsaus - warme groenten

of 

Fazant 'fine champagne'

spruiten - spekjes - boschampignons - witloof - appel met veenbessen

of 

Stoofpotje van hertenkalf 

spruiten - spekjes - boschampignons - witloof - appel met veenbessen 

of 

Vispannetje 

Spinazie - tuinkruidensaus 

of

Scampi Italienne

Scampi curryprei

of 

Hertenkalf

+ € 2.50 per persoon

Rode wijnsaus - crème van butternut - spruiten - spekjes - boschampignons 

witloof - appel met veenbessen

of 

Chateau briand 

+ € 5.00 per persoon

groentenkrans - saus naar keuze 

(pepersaus,champignonsaus,béarnaise,gebakken champignons)

of 

Gegrilde wildmix 

+ € 2.50 per persoon

boschampignonsaus - crème van butternut - spruiten - spekjes - boschampignons 

witloof - appel met veenbessen 

 

Keuze uit : frieten, kroketten, puree, krokines met veenbessen

 

DESSERTENBUFFET

keuze uit 3 per persoon

 

Chocomousse - Vruchtenbavarois 

Panna cotta met rodevruchtencoulis 

Tiramisu - Rijstpap - Fruitsla 

 

of 

 

Assortiment kazen 

+ € 2.50 per persoon 

 

Prijs per menu : € 55.00 per persoon

 

Wij verzorgen ook enkel de koude buffetten zonder de keuze van onze all-in menu. 

 

KOUDE BUFFETTEN

Vanaf 2 personen

 

Standaard buffet  

€ 22.50 per persoon 

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 
  • Gestoomde zalm Belle-Vue
  • Gevuld eitje met tonijn
  • Beenham met asperges 
  • Aardappelsla 
  • Pasta salade 
  • Cocktailsaus 
  • Tartaar 
  • Broodjes 
  • Verse koude groenten

 

Vis en vlees buffet 

€ 30.00 per persoon 

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 
  • Gestoomde zalm Belle-Vue 
  • Gevuld eitje met tonijn 
  • Beenham met asperges 
  • Rundscarpaccio
  • Teruelham met meloen 
  • Vitello tonato 
  • Wildpaté met veenbessenconfijt 
  • Kippenhaasjes met fruit 
  • Aardappelsla 
  • Pasta salade 
  • Cocktailsaus 
  • Tartaar 
  • Broodjes 
  • Verse koude groenten 

 

Gerookte vis buffet 

€ 35.00 per persoon 

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 
  • Gestoomde zalm Belle-Vue 
  • Gevuld eitje met tonijn
  • Beenham met asperges 
  • Assortiment gerookte vis 
  • Aardappelsla 
  • Pasta salade 
  • Cocktailsaus 
  • Tartaar 
  • Broodjes 
  • Verse koude groenten 

 

Vis buffet 'DELUXE'

€ 50.00 per persoon 

  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 
  • Gestoomde zalm Belle-Vue
  • Gevuld eitje met tonijn
  • beenham met asperges 
  • Assortiment gerookte vis 
  • Gamba's 
  • Kreeft 
  • Langoustines 
  • King krab 
  • Ongepelde garnalen 
  • Aardappelsla 
  • Pasta salade 
  • Cocktailsaus 
  • Tartaar 
  • Broodjes 
  • Verse koude groenten 

 

Fruits de mer plateau 

€ 48.00 per persoon 

  • Kreeft canada 5-600 gram
  • Zeeuwse oester 
  • Gamba
  • Ongepelde garnalen 
  • Langoustines 
  • Krabklauw 
  • King krab poot 
  • Zeeuwse kreukels 
  • Schelpjes 
  • Schoteltje verse koude groenten 

 

Tapasplateau (Vanaf 2 personen)

€ 22.50 per persoon 

  • Charcuterie plateau (teruel ham, chorizo, mortadella, panchetta, fuet d'olot)
  • Olijven & peppadew
  • Albondigas 
  • Paëlla 
  • Kippenboutjes (2 stuks per persoon)
  • Scampi tempura (2 stuks per persoon)
  • Mini garnaalkroket (2 stuks per persoon)
  • Vlinderscampi (2 stuks per persoon)
  • Calamares (2  stuks per persoon)
  • Gamba's met lookboter (1 stuk per persoon) 

Foccaccia met zongedroogde tomaten + € 5.00 

Foccaccia gevuld met mozzarella + € 5.00 

 

Dessertenbuffet 

€ 8.00 per persoon

keuze uit 3 glaasjes per persoon 

  • Chocomousse
  • Vruchtenbavarois 
  • Panna cotta met rode vruchtencoulis
  • Tiramisu
  • Rijstpap
  • Fruitsla 

 

Assortiment kaas 

€ 10.50 per persoon 

 

 

Back to Top
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site